Cursus/workshops

Cursus/workshops

Floor Max geeft cursussen en eendaagse workshops in haar eigen atelier/werkplaats en op locatie.

workshops en korte cursus sieraden maken en sieraden. 

 

ww 9ww 3ww 10

sieraden maken

U maakt onder professionele begeleiding een uniek sieraad dat helemaal bij u past doordat u zelf de kleuren en materialen bepaalt. Daarnaast heeft u een leuke dag in een inspirerende omgeving.

De workshop start met een korte uitleg over technieken en materialen. Dan kunt u aan het werk. Door de persoonlijke begeleiding is ervaring niet vereist en het lukt iedereen om een sieraad te maken dat uniek is en er mooi uitziet.

Er wordt gewerkt met allerlei materialen; natuurlijk met verschillende metalen maar ook met glas(kralen), papier, hout en textiel. Ook kunt u uw eigen materiaal meenemen, denk bijv. aan mooie kralen.

Het is een uitdaging om techniek en creativiteit samen te laten komen in een eigen ontwerp voor een uniek sieraad.
Ook het ontwerpproces komt aan de orde, leidraad hierbij is een onderzoekende manier van werken.

Tijdens de langer durende cursus, gemiddeld 6 keer, kunnen meerdere technieken behandeld worden en is er tijd om inhoudelijke en beeldende aspecten te bespreken.

Individuele begeleiding is ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan toelatingsexamen voor het kunstvakonderwijs of lessen voor mensen met een persoonsgebonden budget.

Workshop één dag, meestal zaterdag van 10.00-16.00 uur

Prijs: € 95,-, incl. koffie/thee met wat lekkers, eenvoudige lunch, basismateriaal (zilver uitgezonderd,) maximaal  5 cursisten, betaling voor aanvang van de cursus.

Sieraden cursus 6 x ochtend 9.15- 11.45 uur (2,5 uur)

Prijs: € 225,-, incl. koffie/thee met wat lekkers, basismateriaal (zilver uitgezonderd), maximaal 5 cursisten, betaling voor aanvang van de cursus.

Voor vragen en meer informatie: info@floormax.nl

 

ww 6ww 8ww 5

 

 Al het getoonde werk op deze pagina is werk van cursisten